Nytårsmenu ud af huset!

Hent din nytårsmenu i Kunstcaféen!

  • Fyrværkeri

Igen i år tilbyder kokken i Kunstcaféen en lækker nytårsmenu ud af

huset.

Vælg mellem 2 menuer:

 

Menu med kød

Forret: Asiatisk suppe m. torsk.

Hovedret: Saftig og mør okseculotte m. portvinssky, smørbagte babykartofler, asparges, bønner og bagte tomater. Dertil hjemmebagt brød.

Dessert: Hindbær fragilité.

 

Vegetarmenu

Forret: Asiatisk suppe m. frisk grønt.

Hovedret: Svamperisotto m. grillede asparges og langtidssaltet citron som topping. Dertil hjemmebagt brød.

Dessert: Hindbær fragilité.

 

Pris pr. kuvert kr. 198,-

Enkeltpersoner velkomne!

Tilmeld inden d. 22. december hos kok Henrik Andersen på

tlf. 25 46 83 81.